مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی چوبی لیوانی قیفی طرح توجیهی

طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی چوبی لیوانی قیفی

خلاصه طرح توجیهی :

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است . در قرن چهارم قبل از میلاد ، اسکندر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز ( تگرگی ) ، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد ، نرون ، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان آپنین می فرستاد تا براش یخ و برف بیاورند ، سپس آن را با شربت |، پودر میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد .

هزاران سال است که آّ یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد . مصرف مواد لبنی یخ زده ، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابه به قرن دوازدهم بر میگردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو ، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند ، در ۱۶۶۰ ، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ ( طعمدار ) و خامه یخ زده یا همان بستنی تولید و عرضه می شد .

با به وجود آمدن دستگاه های سرد کننده مکانیکی ، اولین فریزر افقی یگ پارچه توسط اچ اچ میلر ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی ، جداگانه فریز می شدند ، اما اولین بستنی قیفی توسط بک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورک تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در ۱۹۰۳ به ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس معرفی شد . در این نمایشگاه ،یک تولید کننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموی تعدادی نان شیرین را به  صورت مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند . این شکل عرضه بستنی تا به امروز ، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است . تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی ، بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان ، پدیده ای نوظهور بود . گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی تولید بستنی به روش صنعتی می باشد.

سر فصل های طرح توجیهی :

ظرفیت پیشنهادی طرح

مواد اولیه مصرفی عمده

مازاد محصول

زمین مورد نیاز

زیر بنا

میزان مصرف سالانه مواد اصلی

سرمایه گذاری ثابت طرح

محل پیشنهادی اجرای طرح

شماره تعرفه گمرکی

شرایط صادرات محصول

صرایط واردات محصول

بررسی و ارائه استاندارد های موجود در محصول

معرفی موارد مثرف و کاربرد

وضعیت عرضه و تقاضا

بررسی و تعیین میزان آّ ، برق ريال سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول

……..ادامه در فایل طرح توجیهی

نوع فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۵۷ صفحه

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۲۳ نفر

برای دانلود فایل مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی چوبی لیوانی قیفی از لینک زیر استفاده کنید :

IRT 34,500 – خرید

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

همین مطالب در صفحه اینستاگرام فری بی پی و کانال تلگرام و کانال سروش

اینستاگرام سایت طرح توجیهی 

تلگرام سایت طرح توجیهی

کانال سروش سایت طرح توجیهی

طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی

گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به جی میل hkhayyami  پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *