طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی تولید صنعتی سس ماهی

هدف از تدوین طرح توجیهی :

در مطالعات طرح توجیهی، طرح از ديدگاه بازار، فني مالي اقتصادي طرح مورد بررسي قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي جهت تصميم گيري سرمايه گذار جهت اجرا يا عدم اجراي طرح توسعه مورد استفاده قرار مي گيرد.

در اين گزارشات (طرح توجیهی) وضعیت  اقتصادی، سیاسی و صنعتی طرح مورد مطالعه قرار گرفته سپس مطالعات فني در خصوص هزینه‌های کارکردی تولید محصولات بررسي شده و در نهايت ظرفيت‌هاي اقتصادي، ميزان سرمايه گذاري ثابت و در گردش مورد نياز براي اجراي طرح‌های مورد نظر برآورد شده تا با استفاده از آن سرمايه گذار محترم بتواند کليه اطلاعات مورد نياز را کسب و درجهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديدگاه باز اقدام نمايند.

خلاصه ای از طرح توجیهی :

همانطور که همگان می دانند ماهی یکی از منابع اصلی تامین کننده غذای انسان بوده و به صورت های گوناگون فرآوری و مصرف می شود . گوشت ماهی به علت کیفیت بالای پروتئین آن ، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در مقایسه با گوشت جوجه ، گاو ، مرغ و پنیر تمام اسید آمینه های لازم را در اختیار ما قرار می دهد و در ساختمان بافت ها و بازسازی آنها نقش بسزائی دارد ، بع علت پایین بودن میزان بافت پیوندی ، هضم ماهی بسایر آسان و راحت بوده و به همین دلیل در خیلی از رژیم های غذایی خوردن آن توصیه می شود . یکی دیگر از محاسن عمده پروتئین ماهی کم بودن عوارض جانبی مصرف آن می باشد ، به عنوان مثال گوشت جوجه یک منبع عالی پروتئینی محسوب می شود ولی به شرط اینکه پوست آن به طور کامل گرفته شود ، گوشت گاو و خوک و بره نیز دارای چربی بالایی هستند و حتی اگر آنها را خوب تمیز کنیم باز هم دارای میزان بالایی از چربی می باشند و چربی آنها نیز از اوع اشتباع می باشد که می تواند باعث ایجاد مشکلات قلبی و عروقی شود.

در صده گذشته نیز تحقیقات زیادی پیرامون روغن ماهی و اثرات مفید آن در سلامتی انسان صورت گرفته است . روغن ماهی از نظر پروفیل و توزیع اسید چرب با روغن حیوانی تفاوت بسیار دارد ، این رغن سرشار از اسید های چرب غیر اشباع امگا سه و امگا شش بوده PUFA و منبع غنی بعضی از ویتامین های کمیاب مثل ویتامین های D  می باشد . اسید های چرب امگا سه و امگا شش در چرخه های غیر انرژی زای بدن نقش مهمی را ایفا می کنند و به عنوان مثال DHA یا در رشد مغز نوزادان و اطفال دخالت داشته و به عنوان یک حامل ترکیبات داروئی محسوب میشود ……… ادامه در فایل طرح توجیهی

سر فصل های طرح توجیهی ( بیزینس پلن ) :

ارزش غذایی سس ماهی

تعرف سس ماهی

روش تولید سس ماهی

پیشینه تولید سس ماهی و اسامی مفاوت آن در کشور های مختلف جهان

موارد مصرف سس ماهی

برندهای نجاری رقیب در بازار

قیمت در بازار بین الملل

کالای جایگزین

میزان عرضه سس ماهی

میزان واردات سس ماهی در ایران

حجم صادرات و تقاضای داخلی در ایران

گونه های ماهی مورد استفاده جهت تولید سس ماهی

فرآیند تولید

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

روش ها و محصولات جدید

تجهیزات مورد نیاز

مواد شیمیائی مورد نیاز

تعداد افراد مورد نیاز و مهارت های مورد نیاز برای شروع

هزینه های سرمایه گذاری

تجهیزات عمومی طرح و …… ادامه در فایل طرح توجیهی موجود می باشد .

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۸۵ صفحه

نوع فرمت فایل طرح توجیهی :  PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۲۴ نفر

ظرفیت طرح : ۱۰۰ تن در سال

 

برای خرید و دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی تولید صنعتی سس ماهی بر روی لینک زیر کلیک کنید .

IRT 34,500 – خرید

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

نشانی ما در فضای مجازی : ( بر روی پیامرسان مورد نظر کلیک کنید )

اینستاگرام سایت طرح توجیهی 

تلگرام سایت طرح توجیهی

کانال سروش سایت طرح توجیهی

طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی

گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *