طرح توجیهی و بیزینس پلن نگهداری میوه و سبزیجات به روش LQF

هدف از تدوین طرح توجیهی :

مطالعات امكان سنجي، مطالعات كارشناسي است كه قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. در اين مطالعات از نگاه بازار، فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.

گزارش حاضر مطالعات امكان سنجي مقدماتي نگهداري ميوه و سبزي به روش ( LQF ) می باشد . این مطالعات در قالب متدولوژي مطالعات امكان سنجي تهيه گرديده است و مطابق متدولوژي فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امكانات سخت و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسايي شده و در نهايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند كليه اطلاعات مورد نياز را كسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسير شفاف اقدام نمايند . اميد است اين مطالعات كمكي هرچند كوچك در راستاي توسعه صنعتي كشورمان بعمل بياورد .

خلاصه ای از طرح توجیهی :

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۸۰۰ تن در سال

موارد کاربرد : تهیه انواع غذاها ، سالاد ها ، اردوها ، مصرف مستفیم به عنوان میوه و تنقلات و …

مواد اولیه مصرفی عمده : سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و درگیر محصولات

کمبود محصول : ۴۳۰۵ تن در سال ( آمار مربوط به چند سال گذشته است و از آمار جدید اطلاعی وجود ندارد )

زمین مورد نیاز : ۴۵۰۰ متر مربع

محل پیشنهای طرح : استان های تهران ، هرمزگان ، مازندران ، گیلان ، گلستان ، خوزستان و چهارمحال و بختیاری

معرفی محصولات : این محصولات یک ماده غذایی بوده که در تهیه انواع غذا ها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره دارای کاربرد است . میوه و سبزی از جمله مواد غذائی مهم در رژیم غذائی انسان ها محسوب می گردند و بدن بخش عمده ویتامین ها ، املاح معدنی ، کالری و سایر مواد مورد نیاز خود را از طریق مصرف آنها به دست می آورد . اهمیت غذائی سبزی و میوه ها در سطحی است که بیشتر دانشمندان علوم تغذیه و پزشکان مصرف آن را بر انواع گوشت ها ترجیح و توصیه  می نمایند . به طوری که بخش قابل توجهی از مردم با حذف یا کاهش مواد گوشتی از رژیم غذائی خود ، سبزی را پیشه نموده اند . از طرف دیگر برخی میوه و سبزی ها نه بع عنوان غذای اصلی که به صورت کمک غذا ، مکمل غذا ، تنقلات و غیره مصرف می گردند .

ولي همانطوريكه مي دانيم ، سبزي و ميوه جات محصولات كشاورزي هستند كه توليد آنها تنها در فصول خاصي از سال امكان پذير بوده و در ساير ايام امكان دسترسي به آنها وجود ندارد و از طرف ديگر هم بسياري از اين محصولات نيز از عمر نگهداري بسيار كوتاه برخوردار نبوده و لذا نمي توان آنها را براي فصول ديگر سال نگهداري كرد . از اينرو با توجه بر علاقه مندي مصرف اين محصولات در كليه فصول سال ، روش ه اي مختلفي براي فرآوري و نگهداري سبزي و ميوه در صنعت مورد استفاده قرار مي گيرد كه از آن جمله مي توان به خشك كردن ، كنسرو ( قوطي ) كردن ، انجماد ، نگهداري در شربت غليظ شكر ( مانند مرباها ) نگهداري در آب و نمك ( مانند شوريجات ) و غيره اشاره كرد . ليكن نكته ايكه در اينجا ذكر آن ضروري مي باشد ، توجه به كيفيت سبزي و ميوه است بطوريكه در كليه روش هاي نگهداري ذكر شده در بالا ، طعم،  مزه ، شكل ظاهري و حتي شكل ظاهري سبزي و ميوه با حالت تازه آن متفاوت است و لذا مصرف كننده هر چند علاقه مند به مصرف آنها مي باشد ولي طعم و مزه ميوه و سبزي تازه را از مصرف موارد نگهداري شده آنها دريافت نمي كند و لذا همواره در پي آن است كه با استفاده از تكنولوژي هاي مد رن ، اين محصولات را طوري نگهداري كند كه كيفيت آنها ( طعم ، مزه ، مواد مغذی ، شکل ظاهری و …) کمترین تفاوت با نوع تازه آن داشته باشد و روش LQG برای میل بخ این هدف ابداع و مورد استفاده قرار می گیرد .

سر فصل های طرح توجیهی :

معرفی محصول

نام و کد محصول

شماره تعرفه گمرکی

شرایط واردات محصول

بررسی استاندارد های موجود در محصول

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمیه قیمت تولید داخلی و جهانی محصولات

مروری بر قیمت های داخلی و جهانی

موارد کاربرد و مصرف محصول

بررسی کلا های جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

کشور های عمده تولید کننده و مصرف محصول

شرایط صادرات محصول

وضعیت عرضه و تقاضا

بررسی روند تولید واقعی واحد های فعال در کشور

بررسی روند مصرف و صادرات طی ۴ و ۵ سال گذشته

بررسی نیاز به محصول با اولیت صادرات محصول

بررسی اجمالی تکنولوژیو روش تولید محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشور ها

نگاهی به روش تولید

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در تولید محصول

برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالیانه و محل تامین آن

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

بررسی تاسیسات و امکانات زیر بنایی مورد نیاز طرح

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۷۴ صفحه

نوع فرمت فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۳۰ نفر

 

برای ذخیره و دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن نگهداری میوه و سبزیجات به روش LQF از لینک زیر استفاده کنید.

IRT 29,500 – خرید

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

جهت آگاهی از کد های تخفیف ، سایت ما را در اینستاگرام دنبال کنید و طرح خود را با قیمت کمتری تهیه کنید .

اینستاگرام سایت طرح توجیهی(جهت عضویت کلیک کنید)

طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی

گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

2 thoughts on “طرح توجیهی و بیزینس پلن نگهداری میوه و سبزیجات به روش LQF”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *