تولید آبمیوه انار

دانلود طرح توحیهی و بیزینس پلن تولید آبمیوه (غیر مرکبات)

هدف از تدوین طرح توجیهی :

در مطالعات طرح توجیهی، طرح از ديدگاه بازار، فني مالي اقتصادي طرح مورد بررسي قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي جهت تصميم گيري سرمايه گذار جهت اجرا يا عدم اجراي طرح توسعه مورد استفاده قرار مي گيرد.

در اين گزارشات (طرح توجیهی) وضعیت  اقتصادی، سیاسی و صنعتی طرح مورد مطالعه قرار گرفته سپس مطالعات فني در خصوص هزینه‌های کارکردی تولید محصولات بررسي شده و در نهايت ظرفيت‌هاي اقتصادي، ميزان سرمايه گذاري ثابت و در گردش مورد نياز براي اجراي طرح‌های مورد نظر برآورد شده تا با استفاده از آن سرمايه گذار محترم بتواند کليه اطلاعات مورد نياز را کسب و درجهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديدگاه باز اقدام نمايند.

خلاصه ای از طرح توجیهی :

نام محصول : آب میوه

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۳۰۰۰ تن در سال

موارد کاربرد : نوشیدنی روزانه

زمین مورد نیاز : ۵۰۰۰ متر مربع

معرفی محصول : آبمیوه ها ونوشایه های گازدار حاصل از آن نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال ( شفاف شده ( ، کدر ( پالپ شده ) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی ( آب میوه و یا پالپ ) به سه گروه آب میوه ، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد . میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها ۱۰۰%  ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین ۲۵% تا ۵۰% و در گروه شربت بین ۶% تا ۳۰% متغیر می باشد . فاکتور هایی که برای طبقه بندی و تعریف به کار گرفته می شود ، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف ، آب میوه و به نوشابه های کدر نکتار گفته می شود .

معلوم است که بعضی از میوه ها ( سیب ، انگور ، آلبالو ) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر ( هلو ، زرد آلو و پرتقال ) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند . علی رغم کدر بودن ، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد . همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو ، علاوه بر آّ میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . بنا بر این اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.

تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها ، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد . پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولاً تغلیط می گردد . هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده ، آب میوه ، نکتار و یا شربت به دست می آید . در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد.

سر فصل های طرح توجیهی :

معرفی محصول

نام و کد محصول

شماره تعرفه گمرکی

شرایط واردات محصول

بررسی استاندارد های موجود در محصول

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمیه قیمت تولید داخلی و جهانی محصولات

مروری بر قیمت های داخلی و جهانی

موارد کاربرد و مصرف محصول

بررسی کلا های جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

کشور های عمده تولید کننده و مصرف محصول

شرایط صادرات محصول

وضعیت عرضه و تقاضا

بررسی روند مصرف و صادرات طی ۴ و ۵ سال گذشته

بررسی نیاز به محصول با اولیت صادرات محصول

بررسی اجمالی تکنولوژیو روش تولید محصول در کشور

نگاهی به روش تولید

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در تولید محصول

برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالیانه و محل تامین آن

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

بررسی تاسیسات و امکانات زیر بنایی مورد نیاز طرح

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

وصعبت ابن پروژه در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۹۴ صفحه

نوع فرمت فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۳۳ نفر

 

برای دانلود طرح توحیهی و بیزینس پلن تولید آبمیوه (غیر مرکبات) از گزینه خرید استفاده کنید.

IRT 37,500 – خرید

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

جهت آگاهی از کد های تخفیف ، سایت ما را در اینستاگرام دنبال کنید و طرح خود را با قیمت کمتری تهیه کنید .

اینستاگرام سایت طرح توجیهی(جهت عضویت کلیک کنید)

طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی

گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *