بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد

دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد

هدف از تدوین طرح توجیهی :

در طرح توجیهی بسته لندب مبوه و سبزیجات به روش انجماد طرح از ديدگاه بازار، فني مالي اقتصادي طرح مورد بررسي قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي جهت تصميم گيري سرمايه گذار جهت اجرا يا عدم اجراي طرح توسعه مورد استفاده قرار مي گيرد.

در اين گزارشات (طرح توجیهی) وضعیت  اقتصادی، سیاسی و صنعتی طرح مورد مطالعه قرار گرفته سپس مطالعات فني در خصوص هزینه‌های کارکردی تولید محصولات بررسي شده و در نهايت ظرفيت‌هاي اقتصادي، ميزان سرمايه گذاري ثابت و در گردش مورد نياز براي اجراي طرح‌های مورد نظر برآورد شده تا با استفاده از آن سرمايه گذار محترم بتواند کليه اطلاعات مورد نياز را کسب و درجهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديدگاه باز اقدام نمايند.

خلاصه ای از طرح توجیهی :

منجمد کردن ، یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است . یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود ، بلکه سبب کند شدن عمل میکروب ها در مواد غذایی نمی شود ، بلکه سبب کند شدن عمل میکروارگانیسم ها شده و با کند کردن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گدارند ، از خراب شدن آنها جلو گیری میکند.

در طی انجماد فعالیت آنزیم های موجود در میوه ها کند می شود . در صورت غیر فعال شدن این آنزیم ها ، رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از دست خواهد رفت.

فعالیت آنزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در آبجوش یا بخار آب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن آن به وسیله آب یخ متوقف می شود . تجربه نشان داده است برای فریز کردن مواد غذایی در خانه ، حرارت دادن سبزی ها در آبجوش برای حفظ آنها کاملاً ضروری است .

این کار نه تنها به از بین بردن کیکرو ارگانیسم های موجود در سطح سبزی ها کمک می کند ، بلکه بسته بندی آنها هم بسیار راحت تر شده و فضای کمتری را داخل فریزر اشغال می کند.

بهترین دما برای نگهداری مواد غذایی در فریز صفر درجه فارنهایت ( ۱۷- درجه سانتیگراد ) است و دمای آن نباید از ۱۵- بیشتر شود .

اخیراً، تعداد کارخانه های مرتبط با انجماد مو اد غذایی، سیستم حمل و نقل سردخانه ای و سردخانه های صنعتی به عنوان یکی از معیارهای اندازه گیری رشد تکنولوژی در دنیا مطرح گردیده است . هم اکنون صنعت تبرید بطور مستقیم بر فاکتورهایی نظیر بازاریابی، عملیات کشاورزی و تولید اقتصادی تأثیر مستقیم دارد . برای مثال مصرف موادی نظیر گوشت در کشور انگلستان که از استرالیا تأمین میشود بدون صنعت تبرید، امکان پذیر نخواهد بود. منجمد کردن مواد غذایی، قیمت مواد غذایی بویژه محصولات کشاورزی را تثبیت و از نوسانات بازار این محصولات می کاهد.
سهم صنعت تبرید بر پایه انجماد مواد غذایی در صنعت غذای ایران را با توجه به حجم بسیار بالای تولید محصولات زراعی و باغی، نمی توان نادیده گرفت . با در نظر گرفتن ایران در بین ۱۰ کشور برتر تولید کننده محصولات کشاورزی از نظر GAT و سهم ۴۰-۳۰ درصدی ضایعات در محصولات کشاورزی ( برداشت ، جابجایی ، حمل ، مصرف ) یکی از بهترین روش های نگهداری محصولات زراعی و باغی انجماد میباشد.

دلایل برتری استفاده از میوه و سبزیجات منجمد شده یا محصول جایگزین آن میوه و سبزیجات خشک شده :

  • افزایش عمر ماندگاری این محصولات نسبت به میوه ها و سبزیجات تازه
  • امکان استفاده از میوه ها و سبزیجات فصلی در تمامی فصول سال
  • امکان صادرات برخی ااز افلام میوه ها و سبزیجات که مختص ایران می باشد و شناساندن آن در بازار های جهانی
  • کاهش میزان ضایعات میوه ها و سبزیجات تازه با استفاده از فرآوری آنها سالانه حجم بالایی از میوه ها و سبزیجات تازه به دلیل این که فرآوری نشده ، در چرخه تولید تا مصرف از بین رفته که با فرآوری این محصولات می توان علاوه بر کاهش میزان ضایعات از واردات این محصولات به کشور نیز جلو گیری نمود

و… ادامه توضیحات در فایل طرح توجیهی

سر فصل های طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد :

سر فصل های طرح توجیهی :

معرفی محصول

شرایط واردات و صادرات

بررسی ارائه استاندارد ملی

بررسی ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی

بررسی کالا های جایگزین و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

وضعیت عرضه و تقاضا

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید

بررسی نیاز به محصول

بررسی اجمالی تکنولوژِ و روش های تولید و عرضه محصول در کشور

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی

میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین آن

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

وضعیت این پروژه در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی

و … ادامه در فایل طرح توجیهی

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۴۸ صفحه

نوع فرمت فایل : PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۲۴ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم

 

برای خرید و دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد از لینک زیر استفاده کنید.

IRT 19,800 – خرید

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

جهت آگاهی از کد های تخفیف ، سایت ما را در اینستاگرام دنبال کنید و طرح خود را با قیمت کمتری تهیه کنید .

اینستاگرام سایت طرح توجیهی(جهت عضویت کلیک کنید)

طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی

گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *