دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید پیازخشک آماده

دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید پیازخشک آماده + هدیه ویژه

هدف از تدوین طرح توجیهی تولید پیاز خشک :

مطالعات امکان سنجي ، مطالعات کارشناسي است که قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. دراين مطالعات از نگاه بازار , فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرارگرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنائي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.

طرح حاضر طرح توجیهی تولید پیاز خشک آماده است. اين مطالعات در قالب متدولوژي مطالعات امکان سنجي تهيه گرديده است و مطابق متدولوژي فوق, ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امکانات سخت افزاري و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسائي شده و در ﻧﻬايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذاران و علاقه مندان محترم بتوانند کليه اطلاعات مورد نياز را کسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسير شفاف اقدام نمايند. اميد است اين مطالعات کمکي هر چند کوچک در راستاي توسعه صنعتي کشورمان باشد.

خلاصه ای از طرح توجیهی تولید پیاز خشک آماده :

نام محصول : تولید پیاز خشک آماده طبخ

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۱۶۰ تن در سال

موارد کاربرد : چاشنی ، کمک پخت ، طعم دهنده ، جذب کننده برخی آنزیم های ناخواسته گوشت و موارد دیگر

مواد اولیه مصرفی عمده : پیاز تازه

زمین مورد نیاز : ۲۹۰۰ متر مربع

میزان مصرف سالیانه مواد اصلی : ۸۰۰ تن در سال

محصول مورد مطالعه طرح حاضر ، پیاز خشک آماده طبخ می باشد . این محصول یک ماده غذایی بوده که در تهیه انواع غذا ها ، سوپ ها ، پیش غذا ها و غیره دارای کاربرد است .

پیاز نوعی سبزی است که حضور آن در بخش عمده غذاهای محلی و عمومی کشورمان به عنوان چاشنی و طعم دهنده مورد استفاده دارد و شاید کمتر غذایی را می توان معرفی کرد که در آن پیاز به اشکال مختلف کاربرد نداشته باشد .

شكل مصرف پياز عموماً به صورت اسلايس هاي سرخ شده در روغن است به طوري كه پي از تازه پوست گيري شده و سپس به شكل اسلايس برش و در نهايت به همراه ساير غذاها و يا بصورت تكي در روغن سرخ ميگردد. مسئله قابل طرح در ا ينجا وجود مشكلات تهيه و آماده سازي پياز بر اي استفاده در غذاها است كه از آن جمله مي توان به پوست گيري و اسلايس آن اشاره كرد . اجراي اين امور معمولاً براي آشپزها، خانم هاي خانه دار و غيره به دليل اشك آور بودن پیاز و همچنين دشوار ي اسلايس،آنچنان مطلوب نمي باشد و روي همين امر توليد صنعتي اسلايس پياز آماده طبخ ا يجاد و در سال هاي اخير از توسعه قابل توجهي نيز برخوردار گرديده است.
اسلايس پياز در اين حالت لازم است به منظور ا يجاد قاب ليت نگهداري بلندمدت، از حداقل رطوبت برخوردار باشد كه بدينوسيله با گرفتن رطوبت پياز تازه، اسلايس آن به صورت خشك تهيه مي گردد. فلسفه علمی خشک کردن مواد غذایی ، ایجاد قابلیت نگهداری بلند مدت غذا می باشد . اساس این روش روی این اصل ساده استوار است که میکروارگانیسم های موجود روی مواد غذایی خشک شده قادر به رشد نخواهند بود ، بدین معنی که این موجودات نمی توانند روی موادی که فعالیت آبی آنها کمتر از ۰/۶ است رشد نمایند .

سیستم خشک کردن سبزی و میوه ها در چهار شکل زیر صورت می گیرد .

  • خشک کردن در آفتاب
  • خشک کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ
  • خشک کردن حرارتی تحت خلاء
  • خشک کردن تصعیدی

هر کدام از روش های خشک کردن مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند . لذا در صورتی که از لحاظ کیفیت محصولات خشک شده مورد بررسی قرار گیرد ، در آن صورت خشک کردن تصعیدی ( روش انتخاب شده طرح حاضر ) بهترین روش خشک کردن سبزی و میوه جات به شمار آ»ده و در آن محصول خشک شده از درجه کیفی بسیار بالایی نسبت به سایر روش ها برخوردار است . علت این امر را می توان در مکانیزیسم فنی … ادامه توضیحات در فایل طرح توجیهی

سرفصل های بیزینس پلن تولید پیاز خشک آماده :

معرفی محصول

نام و کد محصول

شماره تعرفه گمرکی

شرایط واردات

بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )

بررسی و اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

توضیح موارد مصرف و کاربرد

بررسی کالا های جایگزین و تجزیه و تحلیل اثر آن بر مصرف محصول

اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

شرایط صادرات

وضعیت عرضه و تقاضا

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشور ها

نگاهی به روش تولید

تعیین نقاط صعف و قوت

بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت طرح

بررسی مواد اولیه عمده مورد نیاز

پیشنهاد منطه مناسب برای اجرای طرح

وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

بررسی وضعیت انرژی و امکانات مخابراتی و ارتباطی مورد نیاز

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید

و… ادامه در فایل طرح توجیهی

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی : ۶۰ صفحه

نوع فرمت فایل طرح توجیهی : PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده : ۳۵ نفر به صورت مستقیم

 

برای خرید و دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید پیاز خشک آماده از لینک زیر استفاده کنید.

IRT 24,500 – خرید

همچنین به همراه این طرح ، فایل ۶۸۰ طرح پولسازی که دارای ارزش بالایی میباشد ، به عنوان هدیه به شما تقدیم خواهد شد.

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

جهت آگاهی از کد های تخفیف ، سایت ما را در اینستاگرام دنبال کنید و طرح خود را با قیمت کمتری تهیه کنید .

اینستاگرام سایت طرح توجیهی(جهت عضویت کلیک کنید)

این مورد را شاید دوست داشته باشید : طرح توجیهی تولید بتن آماده

 

برخی از کاربرد های طرح توجیهی که در بالا آمده است :

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

دریافت وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

دریافت وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

دریافت وام از سامانه مشاغل خانگی

دریافت وام از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

دریافت مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل

و…

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *