دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن بسته بندی خرما

دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن بسته بندی خرما

هدف از تدوین طرح توجیهی بسته بندی خرما:

مطالعات امکان سنجي ، مطالعات کارشناسي است که قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. دراين مطالعات از نگاه بازار , فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرارگرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنائي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد، طرح حاضر طرح توجیهی بسته بندی خرما میباشد.

اين مطالعات در قالب متدولوژي مطالعات امکان سنجي تهيه گرديده است و مطابق متدولوژي فوق, ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امکانات سخت افزاري و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسائي شده و در ﻧﻬايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذاران و علاقه مندان محترم بتوانند کليه اطلاعات مورد نياز را کسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسير شفاف اقدام نمايند. اميد است اين مطالعات کمکي هر چند کوچک در راستاي توسعه صنعتي کشورمان باشد.

خلاصه ای از طرح توجیهی بسته بندی خرما:

نام طرح: بسته بندی خرما و قند مایع

ظرفیت تولید سالیانه : بسته بندی خرما ۳۰۰۰ تن و کمپوست ۱۵۰۰ تن

تامین مواد اولیه : ۱۰۰ درصد داخلی

زمین مورد نیاز: ۹۰۰۰ متر مربع

درصد تولید در نقطه سر به سر: ۳۵/۵ درصد

سال های بازگشت سرمایه: دوسال و یک ماه

احداث نخلستان یکی از عوامل مهم استقرار تمدن بشر در گذشته بوده است. عده ای از باستان شناسان پس از تحقیقات مفصل پیرامون این موضوع، احداث نهلستان ها را به ۵۰۰ سال پیش نسبت داده اند. برای اثبات این مدعا به لوحه های گلی ۵۰۰ سال پیش استناد کرده اند. این باستان شناسان پس از بررسی های زیاد اظهار داشتند که کشت درخت خرما در ایران از آغاز تشکیل سلسله هخامنشی معمول بوده است.

ذکر نام نخل در کتب مذهبی و دعاهای بودا و کتاب های مقدس آسمانی چون قرآن و تورات، علاوه بر ثبوت قدمت کشت درخت خرما در قدیم، اهمیت و ارزش این محصول مفید را آشکار میسازد. بابلی ها درخت خرما را کشمارو و سومریان آن را تله مینامیدند.

و… ادامه تاریخچه در فایل طرح

این محصول در سطح بسیار وسیعی در داخل کشور تولید میشود. معمولاً در سراسر منطقه جنوب از شرق تا غرب محصول خرما به دست می آید که مرغوب ترین آنها مربوط به استان خوزستان، فارس و کرمان میباشد. به طور کلی بازدهی هر درخت به طور متوسط ۶۰-۵۰ کیلوگرم بوده که در بعضی مناطق به ۱۴۰ کیلوگرم نیز میرسد. افزایش محصول بستگی به شرایط اقلیمی نظیر خاک، آب و هوا و نوع باروری و کود مصرفی دارد.

تولید خرما در ایران بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزارتن ( در زمان نگارش طرح ) نوسان میباشد.

میوه درخت خرم به فرانسه، Datte نامیده میشود و دارای شکل بیضوی است که از نظر تشریحی به طور خلاصه از قسمت های زیر تشکیل یافته است:

جدار خارجی یا پوست: به صورت غشاء نازک و بر حسب نوع خرما، لطیف یا کمی مقاوم، سطح میوه را می پوشاند.

جدار میانی یا گوشت میوه: دارای ضخامت زیادتر است. حجم و وزن عمده خرما مربوط به این قسمت بوده و توده اصلی و خوراک خرما را تشکیل میدهد.

جدار داخلی: غشاء نازکی است که هسته در میان آن قرار دارد.

خرما و فرآورده های آن دارای شیرینی طبیعی و مواد مقوی میباشد که کاربرد آن را در صنایع غذایی نظیر تولید کیک، نان های مخصوص، غذا های آماده و دیگر مواد مورد نیاز صنیع امکان پذیر می نماید. خرما دارای فیبر بوده و هیچگونه چربی، کلسترول و سدیم را در ترکیب خود را ندارد.

ترکیبات شیمیایی میوه خرما:

ترکیبات شیمیایی که در حقیقت ارزش غذایی میوه خرما را تشکیل میدهد. بستگی به رقم، شرایط آب و هوایی، منطقه کاشت، سن درخت و مرحله رشد و نمو میوه دارد.

ضایعات محصول خرما:

ضایعات محصول خرما از مرحله تولید تا مصرف بسیار زیاد است. عواملی که موجب بروز این ضایعات می گردد عبارتند از:

  • بی دقتی در چیدن محصول و مخلوط شدن میوه های سالم و ناسالم
  • عدم استفاده از وسایل حمل و نقل و ظروف مناسب
  • عدم استفاده از مواد لازم جهت دفع آفات گوناگون که باعث بروز آفاتی از قبیل زنجیره خرما، شپشک و … میگردد.
  • در شرایط بد انبار کردن که باعث لهیدگی، تغییر رنگ، لک زدگی و ترشیدگی می گردد.
  • مخلوط شدن گونه های مختلف خرما

و… ادامه توضیحات و بخش های دیگر در فایل طرح توجیهی

سرفصل های بیزینس پلن بسته بندی خرما:

خلاصه مطالعات فنی و اقتصادی طرح

مقدمه

تعریف، ویژگی ها و مشخصات فنی محصول

بررسی استاندارد های ملی، بین المللی

موارد مصرف و کاربردهای محصول

اهمیت استراتژیکی کالا

بررسی بازار

بررسی روش های تولید محصول

شرح کامل فرآیند تولید

بررسی ایستگاه ها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه

آشنایی با ماشین آلات تولید، تجهیزات و تاسیسات عمومی

برآورد انرژی مورد نیاز طرح

برآورد زمین، ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز

برآورد مواد اولیه مورد نیاز طرح

برنامه زمان بندی اجرای طرح

پیشنهاد محل اجرای طرح

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

برآورد سرمایه ثابت

برآورد سرمایه در گردش

براورد سرمایه گذاری کل

برآورد هزینه های عملیاتی

محاسبه قیمت تمام شده

محاسبه شاخص های مالی

خلاصه جدول سود و زیان

محاسبه شاخص های بهره وری طرح

خلاصه جدول سود و زیان طرح

و… ادامه سرفصل ها در طرح توجیهی

 

تعداد صفحات فایل طرح توجیهی: ۶۳ صفحه

نوع فرمت فایل طرح توجیهی: PDF

تعداد نفرات اشتغال زایی شده: ۷۴ نفر

 

برای دانلود طرح توجیهی و بیزینس پلن بسته بندی خرما از لینک زیر استفاده کنید.

IRT 27,800 – خرید

چنانچه در تامین سرمایه مشکلی دارید و نیازمند به وام گرفتن از بانک میباشید و یا قصد دارید برای طرح تان سرمایه گذار جذب کنید ، میتوانید با نگارش طرح توجیهی و سپس ارائه آن به افراد یا نهاد های مربوطه سرمایه مورد نیاز تان را تامین کنید .

 

به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی  قیمت های آن را بروز نمایید.

جهت آگاهی از کد های تخفیف ، سایت ما را در اینستاگرام دنبال کنید و طرح خود را با قیمت کمتری تهیه کنید .

اینستاگرام سایت طرح توجیهی(جهت عضویت کلیک کنید)

برخی از کاربرد های طرح توجیهی که در بالا آمده است :

درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)

دریافت وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

دریافت وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید

دریافت وام از سامانه مشاغل خانگی

دریافت وام از سامانه کارا

گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران

دریافت مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل

و…

 

در صورت عدم رضایت از طرح توجیهی به FREEBP.IR@GMAIL.COM پیام دهید یا در قسمت نظرات همین مطلب مشکل خود را بنویسید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *