
دانلود طرح توجیهی مطالعات امکانات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نان فانتزی(باگت، برتشن، ساندویچ، همبرگر، شیرمال، بینمک، پیراشکی با ظرفیت 5 تن در روز و ظرفیت 1500 تن در سال
خلاصه طرح توجیهی :
از آنجا که نان غذای اصلی و پایه مردم کشور ما است و ومسئله ضایعات نان و هدر رفتن سرمایه های ملی از یک سو و اشکالات وارد بر روش های تولید نان از سوی دیگر از مسائل قابل توجه و بررسی میباشد . این طرح د رقالب مطالعه مثقدماتی و امکان سنجی طرح تولید نان های فانتزی به عنوان محصولی که به واسطه اعمال شرایط بهینه تولید و عرضه می تواند جایزگین نان های سنتی شده و در کاهش میزان ضایعات گندم و آرد نقش موثری داشته باشد. انجام شده است. …
… نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی ، پروتیئن، املاح معدنی و ویتامین های گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود 65-60 درصد پروتیئن و کالری و حدود 2-3 گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.
تهیه و تولید نان های نازک و مسطح و سایر نانها بدون کاربرد تکنولوژی نمی تواند در طویل المدت ادامه یابد . تاریخچه تولید و مصرف نان در جهان نشان داده است که ابتدا نان به صورت نازک و مسطح تولید می شده لیکن به مرور به شکل نیمه حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجیم درآمده است. اصولا تولید نان های نازک و مسطح به دلیل آنکه سریعاً حشک و بیات شده و دارای ضایعات زیادی می باشند .از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند. بر اساس آمار موجود حدود 50 درصد از مردم جهان از نان های حجیم استفاده می کنند و نیمی دیگر که در مرکز آمریکا و بخشهائی از آمریکای جنوبی، آفریقا و قسمتی از شرق و جنوب شرقی آسیا زندگی می کنند. (ایران و کشورهای عربی نیز در این مجموعه واقعند) از نان های مسطح و نازک نیز تغذیه می کنند.
ادامه در فایل طرح توجیهی
فهرست طرح توجیهی نان فانتزیمعرفی محصول
نان و کد محصول (آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
بررسی و ارارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
بررسی موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی وضعیت واحد های تولیدی فعال
بررسی وضعیت واحدهای در دست اجرا
بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی رود مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم توسعه
بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم
شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
بررسی حد اقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
ادامه در فایل طرح توجیهی ….
تعداد صفحات این طرح توجیهی : 75 صفجه
نوع فایل طرح توجیهی : pdf
برای دانلود طرح توجیهی نان فانتزی باگیت، برتشن، ساندویچی، همبرگر، شیرمال ، بی نمک، پیراشکی از لینک های زیر دانلود کنید.
درگاه پرداخت پی:
[payirpaiddownloads id=”47″] |
درگاه پرداخت زیبال:
به دلیل متغیر بودن قیمت ها بعد از دانلود فایل طرح توجیهی و امکان سنجی قیمت های آن را بروز نمایید.
همین مطالب در صفحه اینستاگرام فری بی پی و کانال تلگرام و کانال سروش
طرح توجیهی که در بالا آمده است برای نیازهای زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
درس کارآفرینی و کاربینی در دانشگاه ها و دانشکده ها(علمی کاربردی ، دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد)
گرفتن وام و تسهیلات بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
گرفتن وام از سامانه مشاغل خانگی
گرفتن وام و تسهیلات از سامانه کارا
گرفتن وام و تسهیلات از وزارت تعاون
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات و وام بنگاه های زود بازده ایران
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
و مشاوره گرفتن درباره راه اندازی این شغل …..